<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3220325061631064&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Får du det optimale ud af din Dynamics NAV-løsning?


Er du én af dem, som oplever, at din ældre Dynamics NAV-løsning kører langsomt, har mange låsninger eller har tunge arbejdsprocesser? Medfører det udfordringer i den daglige drift, der kan være kritiske for forretningen?

august 10, 2017
By Jan Johannes Kyhnæb

Vi ved, at de oplevelser kan give anledning til bekymring og overvejelser omkring, hvordan driftssikkerheden kan sikres. En mulig løsning kan være at få set din Dynamics NAV-installationen efter i sømmene for at få afdækket, om løsningen er sat optimalt op, om den kan optimeres, og om arbejdsprocesser kan gøres nemmere eller au­tomatiseres for at gøre hverdagen lettere.

Fiftytwo har erfaring med at tage temperaturen på eksisterende Dynamics NAV-løsninger og anbefale forbedringer til performance, processer, afvikling af kørsler og automatisering. Vi har gjort det før og har erfaring og ekspertise med at løfte kunders eksisterende Dynamics NAV-installation.


Vi kigger på flere områder, som vi ofte oplever giver problemer:

  • Opsætning og konfiguration af SQL-server
  • Optimering af kørsler i Dynamics NAV
  • Optimal opsætning i Dynamics NAV, herunder kontoplan, finanskonti og dimensioner

Sammen med dine medarbejdere afdækker vi jeres udfordringer, således at vi målrettet undersøger det, der er aktuelt for jer. Når vi har gennemført undersøgelsen, modtager I en rapport med vores anbefalinger. Vi hjælper gerne med at implementere anbefalingerne, men det er op til jer. Vi er fokuseret på, at I får det optimale ud af jeres løsning. Det kan være at mindre justeringer er det, der betyder, at I får endnu mere ud af jeres Dynamics NAV.